Cine este noul CEO al elefant.ro

Autor: Ioana Matei Postat la 04 decembrie 2017 1089 afişări

Sergiu Chircă, managing partner în cadrul Fribourg Capital (acţionarul majoritar în Elefant Online S.A.) este noul CEO al retailerului online elefant.ro, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. El l-a înlocuit astfel pe Dan Vidraşcu, care a ocupat această poziţie în ultimii patru ani.

Cine este noul CEO al elefant.ro

 “Dan Vidraşcu a reuşit în mandatul său să aducă elefant.ro de la nivelul unei librării online care abia începea să îşi diversifice oferta la un mall digital cu afaceri de zeci de milioane de euro, obiectiv foarte îndrăzneţ pentru piaţa din România. În prezent, elefant.ro este al doilea magazin online din România ca număr de tranzacţii. Anul 2018 va fi anul consolidării acestei poziţii, iar următoarea etapă de dezvoltare a Elefant va fi coordonată de Sergiu Chircă”, declară Ion Sturza, preşedinte al consiliului director al Elefant Online S.A.

Dan Vidraşcu va continua să ocupe poziţia de membru în consiliul director Elefant Online S.A. urmând să sprijine în continuare dezvoltarea companiei.

Potrivit reprezentanţilor elefant.ro, Sergiu Chircă este membru în Boardul Elefant din 2011, fiind foarte apropiat de evoluţia companiei încă din etapa de start-up. Specializat în investiţii şi management financiar, Sergiu Chircă preia conducerea elefant.ro cu obiectivul de a ghida dezvoltarea companiei in perioada urmatoare.

Fondat în 2010, Elefant s-a extins şi în afara ţării deschizând o filiala la Chişinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.