Cine este Mircea Drăghici, propunerea PSD la Ministerul Transporturilor

Postat la 21 noiembrie 2018 182 afişări

Mircea Drăghici, în vârstă de 52 de ani, propus de PSD pentru funcţia de ministru al Transporturilor este deputat şi trezorierul partidului. Conform CV-ului său, acesta a trecut la aptitudini sportive faptul că a fost pilot şi copilot, fiind campion naţional la rally Cupa Dacia Nova 1999.

Cine este Mircea Drăghici, propunerea PSD la Ministerul Transporturilor

Drăghici a obţinut al treilea mandat consecutiv de deputat, la alegeri parlamentare din decembrie 2016.

Potrivit CV-ului său, publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Mircea Drăghici este născut în Târgovişte şi a fost subprefect la Prectura Argeş, în perioada 2001-2004. Este membru fondator al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi cunoaşte limba engleză la nivel satisfăcător şi limba franceză bine.

La capitolul aptitudini şi competenţe artistice / sportive, Drăghici a trecut pilot / copilot de raliuri şi campion naţional la rally Cupa Dacia Nova 1999. Între anii 2001-2006, acesta a fost preşedintele Crucea Roşie, filiala Argeş, iar între anii 1997-2001 a fost preşedintele Clubului Sportiv Naţional Auto. În ceea ce priveşte studiile, Drăghici a urmat cursurile Institului Politehnic Bucureşti, Facultatea de Subingineri, secţia Automobile - studii superioare, în perioada 1985-1989. Între anii 1991 şi 1996 a urmat cursurile Universităţii Piteşti, Facultatea de Inginerie, secţia Autovehicule Rutiere - studii superioare, obţinând apoi califarea de inginer.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.