Cine este Mateusz Morawiecki, noul premier al Poloniei

Postat la 08 decembrie 2017 49 afişări

Actualul vicepremier şi ministru de Finanţe polonez, Mateusz Morawiecki, care o va înlocui pe Beata Szydlo în funcţia de premier, este un fost bancher şi un fost consilier economic al partidului de centru-dreapta Platformea Civică, vorbitor fluent de engleză şi germană, scrie EUObserver.com.

Cine este Mateusz Morawiecki, noul premier al Poloniei

Mateusz Morawiecki, în vârstă de 49 de ani, s-a făcut cunoscut prin reprimarea evaziunii fiscale în Polonia şi prin alocarea unor fonduri suplimentare pentru serviciile de sănătate.

Noul premier vorbeşte fluent engleză şi germană şi este lăudat de oficialii UE de la Bruxelles pentru profesionalismul dovedit în timpul reuniunilor miniştrilor de Finanţe.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.