Cine este generalul Gelaledin Nezir, omul care a organizat funeraliile Regelui Mihai

Autor: Alina Mihai Postat la 18 decembrie 2017 1111 afişări

Genralul Gelaledin Nezir, omul care a stat în spatele funeraliilor Regelui Miahi este actualul şef de cabinet al lui Mihai Viorel Fifor, ministru al Apărării. El s-a ocupat şi de funerariile Reginei Ana

Cine este generalul Gelaledin Nezir, omul care a organizat funeraliile Regelui Mihai

Este primul general turc al României şi a ocupat funcţii importante în Ministerul Afacerilor Interne,  la MapN sau în Ministerul Justiţiei.

"O plecăciune sau un salut ostăşesc pentru generalul Gelaledin Nezir care a coordonat toate ceremoniile de ieri şi toate instituţiile implicate de la Casa Regală, pana la Armată, Jandarmerie, SMURD. Domnia sa s-a ocupat şi de funerariile Reginei Ana şi, din ce ştiu, a fost solicitat expres de Casa Regală pentru cunoştiinţele sale de protocol. E din Constanţa, a făcut liceul militar la Sibiu şi multă multă şcoală după aceea, are o carieră impresionantă, deşi este foarte tânăr (52 de ani)", scrie ziarista Cristina Bazavan pe contul său de Facebook.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
funeralii,
general,
regele mihai,
regina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.