Femeia politician care nu voia să dea examene şi trimitea persoane care să semneze în locul său la şcoală: „Am exmatriculat-o de la Universitate, deşi este o persoană influentă”

Postat la 29 octombrie 2019 3431 afişări

Femeia politician care nu voia să dea examene şi trimitea persoane care să semneze în locul său la şcoală: „Am exmatriculat-o de la Universitate, deşi este o persoană influentă”

O femeie politician din Bangladesh a fost exmatriculată de la Universitatea în care studia pentru că a plătit opt sosii care să-i ia locul la examene.

Tamanna Nusrat, parlamentar din partidul Awami League de un an şi fostă studentă a Universităţii Bangladesch Open University este acuzată că la 13 examene a trimis opt persoane care îi semănau izbitor pentru a obţine rezultate bune la teste în locul ei, potrivit The Guardian.

Cele opt femei plătite au avut de învăţat şi de luat examenele în locul politicianului care ar fi urmat să obţină diploma de absolvent.

Scandalul a izbucnit după ce reprezentanţii postului de televiziune Nagorik TV au intrat în sala de examen şi au confruntat-o pe femeiea care semăna cu Tamanna şi ar fi urmat să dea tesutul în locul acesteia. Înregistrarea cu sosia politicianului a devenit foarte populară pe Internet.

Nusrat ar fi urmat să fie licenţiată în arte, dar după ce a fost demascată, Universitata a anunţat că femeiea parlamentar a fost exmatriculată şi nu va mai putea da admiterea niciodată.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politician,
universitate,
femeie,
teste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.