Cine este cel mai nou manager al celui mai mare dezvoltator de proprietăţi logistice de pe piaţa locală

Autor: Ioana Matei Postat la 08 noiembrie 2017 76 afişări

P3, investitorul şi dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice, l-a numit pe Cristian Vasile ca Property Manager în România, care va avea responsabilitatea de a gestiona depozitele din parcul P3 Bucharest – având în acest moment un total de 319.000 de metri pătraţi în 12 depozite, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Cine este cel mai nou manager al celui mai mare dezvoltator de proprietăţi logistice de pe piaţa locală

Vasile are o vastă experienţă în managementul proprietăţilor, fiind implicat în ultimii 10 ani în toate aspectele de gestionare şi îmbunătăţire a activelor imobiliare, de la relaţia cu chiriaşii la întreţinerea clădirilor şi performanţa comercială.

Vasile are o diplomă la Facultatea de Inginerie Aerospaţială şi o diplomă de master cu specializarea în Construcţii aerospaţiale, ambele la Universitatea Politehnică din Bucureşti. A lucrat timp de trei ani la Arpien Aviation Services, unde s-a ocupat de dezvoltarea, coordonarea şi administrarea achiziţiei de piese de schimb şi distribuirea de piese de schimb la client. În ultimii zece ani a fost property manager la Building Support Services şi White Star Retal Estate, gestionând parcuri industriale de 180.000 m2.

Situat la doar 13 km de centrul oraşului, parcul P3 Bucharest se află pe soseaua de centură a oraşului, care oferă acces uşor la toate cele 6 sectoare din Bucureşti, la Aeroportul Internaţional Henri Coanda (22 km) şi la autostrada A2. P3 va livra două noi clădiri în parcul P3 Bucharest până la finalul anului şi încearcă să se extindă atât în Bucureşti, cât şi în partea centrală şi de vest a ţării.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator şi manager de proprietăţi de logistică din Europa. Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite, care totalizează 3.9 milioane de metri pătraţi de spaţii în nouă ţări, şi un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane de metri pătraţi, care permit dezvoltarea de noi spaţii.

P3 este deţinut de către GIC, Fondul Suveran al statului Singapore.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.