Cine este câştigătoarea marelui premiu la Loto 6/49, de aproape 300.000 de euro. Femeia s-a prezentat la agenţie

Postat la 16 aprilie 2018 159 afişări

Câştigătoarea marelui premiu la tragerea Loto 6/49 de duminică, în valoare de 1.375.546,09 lei, adică peste 295.000 de euro, s-a prezentat luni la agenţia din Târgu-Jiu, pentru a afla ce trebuie să facă pentru ridicarea premiului. Pensionara are 84 de ani şi o pensie de 900 de lei.

Cine este câştigătoarea marelui premiu la Loto 6/49, de aproape 300.000 de euro. Femeia s-a prezentat la agenţie

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-10 din Târgu-Jiu, de Liliana, o pensionară în vârstă de 84 de ani, care locuieşte singură într-un apartament din oraş. Cu ajutorul casierei, aceasta a completat biletul cu o variantă simplă la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de 4,90 lei.

Duminică a mers la agenţie în speranţa că va câştiga câteva sute de lei pentru a-şi ajuta strănepoata plecată la muncă în Anglia, care lucrează ca asistent medical. Bătrâna a lucrat 30 de ani ca muncitor la Uzina Electroputere Craiova şi primeşte o pensie de 900 de lei.

"Am mai câştigat anul trecut câte 30 de lei şi m-am gândit că poate mă urmăreşte norocul. Am mers la agenţie, am ales nişte numere întâmplător şi am pus o variantă simplă. Speram să câştig patru numere, nu mai mult, ca să acopăr cheltuielile făcute de strănepoata mea pentru renovarea apartamentului, să acopăr cheltuielile şi să o aduc în ţără să aibă grijă de mine. Am stat toată iarna în frig, pentru a face economie la gaze. În prima lună am primit factură de 260 de lei, m-am speriat, nu îmi permiteam dintr-o pensie de 900 de lei, aşa că am decis să mă îmbrac mai gros", a declarat pensionara pentru corespondentul MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.