Cine este ”Adina, SPAIMA ŞOSELELOR ” şi de ce au refuzat britanicii extrădarea româncei

Postat la 19 aprilie 2018 983 afişări

Tânăra mai este trimisă în judecată în două dosare penale pentru ucidere din culpă şi conducere fără permis. Instanţa britanică a considerat că ea nu trebuie trimisă în ţară din cauza condiţiilor proaste din penitenciarele româneşti.

Cine este ”Adina, SPAIMA ŞOSELELOR ” şi de ce au refuzat britanicii extrădarea româncei

Adina Gabriela Prisacariu, numită ”Adina - spaima şoselelor”, după ce a fost implicată în mai multe evenimente rutiere, din care unul în care a murit soţul ei, a fost reţinută de autorităţile britanice la începutul anului. Femeia fusese dată în urmărire după ce a fost condamnată definitiv într-un dosar de contrabandă,relatează Obiectiv de Suceava.

 

Aceasta a stat închisă circa 30 de zile, perioadă în care s-a judecat extrădarea sa în România. Magistraţii britanici au refuzat să o trimită pe Adina în ţara noastră din cauza condiţiilor din penitenciare. Astfel, tânăra a fost lăsată în libertate.

 

Adina Gabriela Prisacariu a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare pentru contrabandă şi constituire de grup infracţional organizat. Înainte de condamnarea finală, tânăra nu avea impusă vreo interdicţie sau restricţie, astfel că a fost liberă să plece unde a dorit, lucru pe care l-a şi făcut.

 

Suceveanca şi-a căpătat renumele negativ de „spaimă a şoselelor” după mai multe evenimente rutiere în care a fost implicată. Cel mai grav s-a petrecut pe 1 august 2014, când tânăra, aflată la volanul unui Mercedes E-Klasse cu volan pe dreapta, a făcut o depăşire inconştientă provocând un accident în care a murit soţul ei, care se afla pe locul din stânga. După accidentul mortal provocat în august 2014, aceasta a continuat să conducă cu permisul suspendat. Au urmat alte infracţiuni, tânăra fiind botezată de presa locală ”Adina - spaima şoselelor”.

 

În aprilie 2015, Adina Gabriela Prisacariu a fost încătuşată în stradă, în Suceava, de un echipaj de poliţie rutieră, după ce a fost surprinsă de radar cu viteză peste cea legală şi a refuzat să oprească la semnalul echipajului rutier.

 

Au urmat alte infracţiuni rutiere, la finele anului 2015. Pe DN 29, la Salcea, tânăra şoferiţă cu permisul suspendat, aflată la volanul unui autoturism marca Land Rover Freelander, a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă. Maşina a intrat pe contrasens, s-a izbit în mai multe rânduri de parapetul de protecţie, după care s-a răsturnat într-o râpă adâncă de 6-7 m. Tânăra şi cei doi pasageri din maşina sa au fost răniţi uşor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.