Cine crezi ca il va inlocui pe Charlie Sheen in Two And a Half Men: Rob Lowe, John Stamos sau Matt Dillon?

Autor: Roxana Cristea Postat la 09 martie 2011 20 afişări

Printre cei care “sunt in discutii” pentru a ocupa locul lui Charlie Sheen din serialul “Two And a Half Men” se numara Rob Lowe, John Stamos si Matt Dilon, scrie dailymail.co.uk.

Producatorul serialului, Chuck Lorre, cel pe care Sheen il poreclea vierme sau rama, a precizat ca a avut cateva intalniri pentru a face ca serialul "sa meraga in continuare", in ciuda plecarii lui Charlie Sheen.

Warner Bros. a renuntat la serviciile lui Charlie Sheen ca urmare a comportamentului neadecvat pe care actorul l-a avut atat in plan profesional cat si in plan personal, au declarat producatorii.

Contractul actorului american, care a fost semnat in luna mai a anului trecut, prevedea doua noi sezoane pentru serial si ii oferea acestuia 27,5 milioane de dolari pe an. Potrivit presei americane, Charlie Sheen intentioneaza sa dea in judecată grupul Warner pentru nerespectarea termenilor contractuali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Two And a Half Men,
Rob Lowe,
John Stamos
/actualitate/cine-crezi-ca-il-va-inlocui-pe-charlie-sheen-in-two-and-a-half-men-rob-lowe-john-stamos-sau-matt-dillon-8046270
8046270
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.