Cine a avut sânge rece să cumpere marţi şi să vândă miercuri a făcut superprofit

Postat la 08 februarie 2018 110 afişări

Investitorii de la bursa de la Bucureşti care au vândut miercuri din acţiunile cumpărate în şedinţa precedentă, când piaţa românească era în scădere influenţată de declinul celor externe, au bifat un câştig chiar şi de 2,3%, potrivit calculelor ZF.

Cine a avut sânge rece să cumpere marţi şi să vândă miercuri a făcut superprofit

Indicele BET, al celor mai lichide 13 acţiuni de la Bucureşti, a urcat pe parcursul zilei chiar şi la 8.190 de puncte, faţă de închiderea de marţi de 8.007 puncte. Astfel investitorii care au expunere pe acţiunile din indicele BET aveau miercuri la prânz un câştig mediu de 2,3%, aproape de trei ori faţă de dobânda medie plătite de bancheri la un depozit în lei.

Indicele BET a închis ulterior la plus 0,09% faţă de şedinţa precedentă, faţă de o închidere a indicelui Dow Jones de plus 2,3%.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.