Cinci bebeluşi din Argeş, trataţi la Spitalul “Marie Curie” din Capitală, sunt în continuare în STARE GRAVĂ

Postat la 14 februarie 2016 94 afişări

Cinci bebeluşi din Argeş, trataţi la Spitalul “Marie Curie” din Capitală, sunt în continuare în STARE GRAVĂ

Cinci bebeluşi din Argeş, trataţi la Spitalul “Marie Curie” din Capitală, sunt în continuare în stare gravă, doi dintre ei fiind ventilaţi mecanic, au anunţat, duminică, reprezentanţii spitalului.

În prezent, 11 copii din judeţul Argeş sunt internaţi la Spitalul “Marie Curie” din Bucureşti. Cinci dintre aceştia sunt în continuare pe secţia de Terapie Intensivă, iar doi dintre ei au nevoie de ventilaţie mecanică, au anunţat, duminică, reprezentanţii spitalului. Aceştia au mai declarat că este puţin probabil să fie externat vreun bebeluş în cursul săptămânii viitoare, chiar dacă starea copiilor se îmbunătăţeşte.

Direcţia Sanitar-Veterinară Argeş a demarat, sâmbătă, controale la un lanţ de magazine din judeţ, după ce mai mulţi părinţi au declarat că le-au dat portocale copiilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spital,
arges,
bebelusi,
capitala,
stare grava,
tratare
/actualitate/cinci-bebelusi-din-arges-tratati-la-spitalul-marie-curie-din-capitala-sunt-in-continuare-in-stare-grava-15074504
15074504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.