Cifra de afaceri a Lemet ajunge la 312 milioane de lei

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 20 decembrie 2016 365 afişări

Cifra de afaceri a Lemet ajunge la 312 milioane de lei

Lemet, producător român de mobilier pentru români, înfiinţat în urmă cu un sfert de secol, ajunge anul acesta la o cifră de afaceri de 312 milioane de lei.

Înfiinţată în 1991 de inginerul Alexandru Rizea, fabrica Lemet a ajuns în prezent la peste 40.000 de mp de hale de producţie şi depozitare, cu linii de producţie complet automatizate şi bazate pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial. Pe poarta fabricii ies anual peste 250.000 module de mobilă care ajung în casele românilor şi nu numai.

Din 2005, Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale care cuprinde acum 76 showroomuri în ţară. Acestea sunt amenajate pentru a da sentimentul de “acasă”.

La 25 de ani distanţă de la primele activităţi de producţie, Lemet are în portofoliu sute de produse, corpuri de mobilier, configuraţii complexe, iar reţeaua de magazine a fabricii Lemet - Lem’s - reuneşte aproximativ 70.000 mp de showroom; cifra de afaceri este estimată la aproximativ 312 milioane de lei pe întreg anul 2016.

 „Astăzi, în fabrică şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s lucrează peste 1650 de angajaţi, iar activitatea de pregătire şi perfecţionare este continuă. Cei mai importanţi pentru noi sunt oamenii pentru că oamenii dau valoare lucrurilor” a încheiat Alexandru Rizea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lemet,
fabrica,
mobilier,
Alexandru Rizea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.