Chris Brown nu a primit viza pentru Canada; concertele sale au fost anulate

Autor: Florin Badescu Postat la 25 februarie 2015 339 afişări

Cântăreţul american de rap şi R&B Chris Brown a fost nevoit să îşi anuleze marţi o serie de concerte sold-out pe care le avea programate în Canada, deoarece autorităţile din această ţară au refuzat să îi acorde viza de intrare, din cauza unor "chestiuni care ţin de imigraţie".

Chris Brown, cântăreţul Trey Songz şi rapperul Tyga urmau să susţină două concerte la Montreal şi Toronto, marţi şi miercuri, în cadrul turneului lor comun "Between the Sheets", însă Chris Brown nu a putut să treacă graniţa canadiană.

Organizatorii ambelor concerte au confirmat anularea acestora, pe conturile lor de Twitter, afirmând că acea anulare de ultim moment a fost determinată de "chestiuni care ţin de imigraţie". Chris Brown a confirmat la rândul său informaţia, pe Twitter.

În mesajele sale, care au fost ulterior şterse, cântăreţul american a declarat: "Din păcate, nu voi putea să cânt în faţa arenelor sold-out din Montreal şi Toronto. Oamenii buni din Guvernul canadian nu îmi permit să intru în Canada. Mă voi întoarce la vară şi sper că voi putea să îi văd pe fanii mei canadieni!".

Nu este pentru prima dată când Chris Brown ratează un concert în Canada. În 2014, el trebuia să participe la OVO Festival, un eveniment muzical creat de rapperul Drake în oraşul său natal, Toronto, însă autorităţile canadiene au refuzat şi de acea dată să îi acorde viza de intrare.

Potrivit Canada's Global News, cazierul lui Chris Brown, marcat de agresiunea comisă în 2009 asupra iubitei sale de atunci, Rihanna, s-ar afla la baza noului refuz al autorităţilor canadiene. Potrivit legislaţiei canadiene din domeniul imigraţiei, "oricărei persoane care a comis un act în afara Canadei care reprezintă o infracţiune în Canada poate să îi fie refuzat dreptul de a intra în ţară".

La începutul lunii iunie 2014, Chris Brown a fost eliberat dintr-o închisoare din Los Angeles, unde a ispăşit o pedeapsă de 108 zile pentru încălcarea regimului de eliberare condiţionată în care fusese plasat după agresiunea comisă în 2009 asupra fostei sale iubite, cântăreaţa Rihanna.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel de-al cincilea album din cariera sa se intitulează "Fortune", a fost lansat în 2012 şi i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy din 12 nominalizări. În 2014 a lansat un nou disc, "X", iar pe 20 februarie 2015 a lansat albumul "Fan of a Fan: The Album", în colaborare cu artistul Tyga.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CHRIS BROWN,
CANADA,
VIZĂ
/actualitate/chris-brown-nu-a-primit-viza-pentru-canada-concertele-sale-au-fost-anulate-13890262
13890262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.