CFR a anunţat compania câştigătoare pentru dublarea căii ferată între Mogoşoaia şi Baloteşti

Postat la 25 februarie 2019 60 afişări

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desemnat societatea SC Porr Construct SRL câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru „Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti (proiectare şi execuţie)”, oferta financiară depusă fiind de 50,49 milioane de lei fără TVA.

CFR a anunţat compania câştigătoare pentru dublarea căii ferată între Mogoşoaia şi Baloteşti

Durata contractului (proiectare şi execuţie) este de 17 luni, iar sursa de finanţare, pentru realizarea acestui obiectiv, va fi asigurată din fonduri de investiţii de la bugetul de stat, conform CFR.

 

Contractul prevede lucrări de infrastructură şi suprastructură feroviară pe întreaga distanţă, inclusiv modernizarea „Punctului de Oprire Aeroport”.

 

„Semnarea contractului între cele două părţi este condiţionată de aprobarea bugetului pe 2019, conform clauzei suspensive menţionată în Anunţul de Participare nr. CN1005560/23.10.2018”, au subliniat reprezentanţii CFR.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cfr,
balotesti,
cai,
castigatoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.