CFA România: Încrederea analiştilor financiari în economie continuă să scadă şi în ianuarie

Postat la 24 februarie 2017 69 afişări

Încrederea analiştilor financiari cu privire la activitatea economică în România pentru un orizont de timp de un an continuă să scadă în luna ianuarie, fiind generată, în principal, de indicatorul de condiţii curente, potrivit unui comunicat transmis de CFA România.

CFA România: Încrederea analiştilor financiari în economie continuă să scadă şi în ianuarie

Indicatorul de încredere macroeconomică al CFA România a scăzut faţă de luna anterioară, la valoarea de 54,9 puncte, fiind cu 6,5 puncte mai mic decât valoarea consemnată în exerciţiul anterior.

Indicatorul condiţiilor curente a fost de 63,6, valoare în scădere cu 11,4 puncte, în timp ce indicatorul anticipaţiilor s-a redus cu 4 puncte până la valoarea de 50,5 puncte.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.