CEO-ul Boeing îşi păstrează poziţia de conducere, după întâlnirea cu acţionarii

Postat la 30 aprilie 2019 84 afişări

CEO-ul şi preşedintele companiei Boeing Co, Dennis Muilenburg, şi-a păstat funcţia de conducere, în urma întâlnirii anuale de luni cu acţionarii şi a promis că va recâştiga încrederea publicului, după ce s-au confruntat cu dificultăţi în urma a două accidente mortale ale avionului 737 MAX.

CEO-ul Boeing îşi păstrează poziţia de conducere, după întâlnirea cu acţionarii

Potrivit Reuters, Muilenburg a rezistat unei moţiuni a acţionarilor. Ulterior, acesta a declarat reporterilor că va continua să conducă compania printr-o criză care a dus la menţinerea la sol al celui mai rapid vândut avion al companiei, în urma proceselor, investigaţiilor şi preocupărilor legate de siguranţa lui 737 MAX.

„Mă preocupă foarte tare siguranţă avioanelor în viitor... Intenţia mea este să continui să conduc pe frontul siguranţei, calităţii şi integrităţii”, a spus CEO-ul după întâlnirea de luni, când reporterii i-au întrebat dacă a luat în consideraţie demisia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actionari,
ceo,
intalnire,
boeing,
conducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.