Cele mai spectaculoase şi aşteptate filme SF ale anului 2017

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 24 decembrie 2016 1894 afişări

Filmele SF sunt apreciate de un numar mare de fani ai genului si nu numai. Iata cateva dintre lansarile anului 2017 asteptate de catre cinefili.

Alien : Covenant

Desi Ridley Scott a revenit in mijlocul actiunii, pelicula Prometheus (2012) nu a avut rezultatele dorite. Noul film, care se apropie mai mult de seria originala Alien, arata déjà mult mai bine. Katherine Waterson si Danny McBride sunt in echipajul de pe nava spatiala Covenant, care arata ca paradisul, dar se dovedeste a fi un loc mult mai putin prietenos.


Annihilation

La doi ani dupa aparitia Ex Machina, Alex Garland si Oscar Isaac se intorc pe ecrane cu o noua poveste, a biologului (Natalie Portman) care se inroleaza pentru o « expeditie periculoassa, secreta, unde legille naturii nu se aplica ». Jennifer Jason Leight este, se pare, un psiholog care nu este de prea mare ajutor.


Blade Runner 2049

Intoarcerea lui Harrison Ford pe ecrane a fost bifata odata cu aparitia Star Wars, Trezirea Fortei, una cele mai asteptate lansari din 2015. De data aceasta Harrison va avea un rol in Blade Runner. Acesta este unul dintre filmele cu cel mai mare buget, dar detaliile sunt pastrate strict. Distributia include pe Ryan Gosling, Robin Wright, Jarad Leto si Dave Bautista.


The Dark Tower

Idris Elba si Matthew McConaughey sunt vedetele principale ale acestui film, adaptare dupa cărţile din seria "The Dark Tower" ale lui Stephen King. Primul este in rolul unui cavaler singuratic, iar al doilea il intruchipeaza pe un vrajitor viciat.


Geostorm

Parca ar fi in siajul Gravity, dar spatiul este o tema foarte des intalnita in filmele ce vor fi lansate in 2017. Gerard Butler este in fruntea afisului acestui film, la care lucreaza ca director de productie un veteran din echipa Independence Day. Butler intruchipeaza un personaj care vrea sa impiedice starnirea unei furtuni uriase, iar fratele sau descopera un plan de asasinat a presedintelui (Andy Garcia).


Ghost in the Shell

Scarlett Johansson face parte din distributia acestei pelicule bazate pe popular film de animatie cu acelaşi nume. În film se regăseşte şi franţuzoaica Juliette Binoche.


Kong : Skull Island

Nu este o continuare a filmului King Kong realizat de Peter Jackson, ci mai degraba un film infratit cu Godzilla. In distributie: Tom Hiddleston, Brie Larson, John Goodman si Samuel L Jackson.


Life

Nici din acest film nu lipseste spatiul. Ryan Reynolds si Jake Gyllenhall sunt printre astronautii care cultiva niste seminte descoperite pe Marte. La inceput sunt nerabdatori, apoi incantati, apoi foarte, foarte ingrijorati, cand descopera ca nu numai ca le este pusa in pericol viata ci si existenta pe Pamant. 


Star Wars, episodul VIII

Încă un an, încă un film din universul Star Wars. Dacă în 2016 am avut Rogue One, în 2017 avem un nou episod din serie. Acesta este regizat de către Rian Johnson, cunoscut pentru filme ca Looper sau  Brick.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.