Cele mai puternice 100 de femei din business: Manuela Necula - CEO { Ogilvy Group România }

Autor: Andra Stroe Postat la 10 mai 2019 101 afişări

„În lumea de business, sunt două cuvinte care ar trebui să definească imaginea: relevanţă şi credibilitate. Nu cred că este loc de artificii de imagine, ca în zona de entertainment, spre exemplu. Imaginea trebuie să coincidă cu realitatea 100%”.

Cele mai puternice 100 de femei din business: Manuela Necula - CEO { Ogilvy Group România }

•   Manuela Necula conduce din 2005 operaţiunile grupului Ogilvy în România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicare.

•   S-a îndrăgostit de publicitate încă din anii facultăţii, când, în timpul unor burse de studiu în străinătate, a avut ocazia să lucreze în câteva agenţii din afară.

•   Primul loc de muncă pe care l-a avut în România a fost la Pizza Hut, în perioada când lanţul de restaurante Pizza Hut îşi pregătea intrarea pe piaţa locală şi căuta, printre altele, un manager de restaurant.

Cifră de afaceri (2016): 258,8 mil. lei

Profit (2016): 12,5 mil. lei

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
ceo,
piata,
pizza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.