Cele mai puternice 100 de femei din business: Laura Ţeposu, director dezvoltare şi fondatorn { Libris.ro }

Autor: Andra Stroe Postat la 09 mai 2019 151 afişări

„Dacă ţi-ai asumat ceva, du-l până la capăt chiar dacĂ nu se potrivesc calculele iniţiale cu cele finale; în felul acesta oamenii din jurul tău vor avea încredere în tine - încrederea e greu de obţinut şi foarte uşor de zdruncinat.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Laura Ţeposu, director dezvoltare şi fondatorn { Libris.ro }

•   În 2009 a fondat librăria online Libris.ro, business cu peste 120.000 de titluri în portofoliu.

•   Consideră că pentru a reuşi în mediul de afaceri din România este important să ştii să extragi informaţia relevantă din amalgamul celor care ne asalteaza, să ai mintea şi urechile deschise pentru a face faţă la desele schimbări de traiectorie, să ai suficiente cunoştinţe de marketing, finanţe, IT, contabilitate, sau ce este relevant pentru domeniul de business al fiecăruia, astfel încât să poţi face diferenţa dintre un specialist bun şi un vânzător bun, să ştii să îţi înveţi lecţia din fiecare greşeală făcută şi să ai resursele interne şi externe să mergi mai departe.

•   Îi sfătuieşte pe cei care îşi doresc să înceapă o afacere să facă ceea ce le place şi îi reprezintă - „Este mult mai uşor când businessul tău se intersectează cu hobby-ul tău. Înconjoară-te de oameni cu aceleaşi valori, sens, plini de chef şi ino­vativi. În felul acesta lucrurile vor merge în direcţia în care doreşti, cu viteza la care doreşti. Fii integru!”.

•   Le spune totodată colegilor din business să aloce timp în permanenţă pentru a se documenta pe toate canalele: cărţi, presă de specialitate, conferinţe, oameni cu rezultate, să analizeze piaţa, tendinţele din România, şi mai ales pe cele din afară, şi spune că un partener cu competenţe şi abilităţi complementare poate fi un lucru bun dacă aveţi aceeaşi viziune şi valori.

Cifră de afaceri (2018): 40 mil. lei

Număr de angajaţi: 100

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.