Cele mai puternice 100 de femei din business: Beatrice Dumitraşcu - VP residential sales { One United Properties }

Autor: Ioana Matei Postat la 11 mai 2019 714 afişări

„Trebuie să îţi placă ceea ce faci, iar învăţarea continuă este o regulă de bază pentru mine. Apoi, lucrul în echipă, respectul faţă de munca proprie şi cea a colegilor determină cu siguranţă un procent important în măsurarea rezultatelor.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Beatrice Dumitraşcu - VP residential sales { One United Properties }

•   A acumulat o experienţă de circa 10 ani în real estate; în cadrul dezvoltatorului imobiliar One United Properties lucrează din 2013.

•   Consideră perseverenţa ca fiind cheia succesului în carieră:  „Oricine are potenţial pentru a avea un parcurs progresiv în carieră, indiferent de drumul pe care îl alege”.

•   Dezvoltarea profesională şi perfecţionarea continuă sunt, din punctul ei de vedere, ingrediente obligatorii în orice tip de carieră.

•   Resursele proprii, voinţa, determinarea şi responsabilitatea sunt nevoi primordiale pentru a reuşi în afaceri; de asemenea, antreprenoriatul românesc mai are nevoie şi de politici economice responsabile – „am convingerea că acestea nu sunt doar o utopie”. 

Cifră de afaceri (2018): 190,5 mil. lei

Profit (2018):165,2 mil. lei

Număr de angajaţi: 65 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.