Cele mai inovatoare companii, potrivit celor de la Fast Company

Autor: Florin Casota, Bogdan Angheluţă Postat la 28 noiembrie 2015 113 afişări

Cele mai inovatoare companii, potrivit celor de la Fast Company

„Pentru construirea primului brand dezvoltat integral pe internet“ - acesta este argumentul celor de la fastcompany.com pentru desemnarea Warby Parker drept cea mai inovatoare companie din lume în 2015. În ultimii cinci ani, numeroase start-up-uri de e-commerce au încercat să îşi facă loc pe piaţă, printre ele aflându-se şi nume mari precum Groupon, însă majoritatea nu au reuşit să îşi construiască o bază solidă de clienţi.

Astfel, se întreabă cei de la fastcompany.com, cum a reuşit Warby Parker să ajungă la venituri de peste 100 de milioane de dolari în doar câţiva ani? Răspunsul stă în modul cum fondatorii au transformat o nişă online într-o reţea de magazine în Statele Unite. „Singurul produs pe care îl vindem acum sunt ochelarii, dar ne dorim să aducem multe alte lucruri noi pe termen mediu şi lung“, spune Neil Blumenthal, CEO al Warby Parker.

Următoarele companii din clasamentul fastcompany.com sunt Apple, Alibaba, Google, Instagram, Color of change, HBO, Virgin America, Indigo şi Slack.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
construire,
reusita
/actualitate/cele-mai-inovatoare-companii-potrivit-celor-de-la-fast-company-14900690
14900690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.