Cele mai bune oferte SH pentru maşini Skoda. O bancă din România vinde maşini recuperate

Postat la 16 mai 2021 1096 afişări

Cele mai bune oferte SH pentru maşini Skoda. O bancă din România vinde maşini recuperate

Unele bănci din România vând maşini recuperate de la clienţi. Ofertele concurează cu cele de pe site-urile clasice care se ocupă cu comerţul de maşini rulate. Avantajul achiziţionării unei maşini recuperate de bancă ar putea fi că există certitudinea că aceasta a avut un singur proprietar.

De asemenea, o maşină recuperată de bancă ar putea fi o ofertă demnă de luat în considerare pentru cei care nu vor să aibă de-a face cu samsari.

O bancă din România vine o Skoda Fabia rulată cu 4.641 de EURO

Iubitorii mărcii Skoda, din clasa mică, diesel, care ar plăti până în 5.000 de euro pentru o maşină, au la dispoziţie o Skoda Fabia fabricată în 2011.

Skoda Fabia 1.6 TDI 75 CP, an de fabricaţie 2011. Maşina are un rulaj de 176.600 de km. Dotări: ABS, aer condiţionat, audio Radio CD, geamuri electrice, închidere centralizată, computer de bord, faruri reglabile electric, tracţiune faţă. Maşina asta se vinde cu 4.641 de EURO (inclusiv TVA).

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
recuperare,
banca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.