Cele mai bune fotografii ale anului 2013 - GALERIE FOTO

Autor: Oana Netbai Postat la 23 decembrie 2013 2733 afişări

National Geographic a anunţat câştigătorii concursului “Cele mai bune fotografii ale anului 2013”. Primul loc a fost ocupat de o imagine izbitoare cu un urs polar aflat sub apă.

La acest concurs au participat fotografi amatori şi profesionişti din peste 150 de ţări care au prezentat 7.000 de lucrări realizate pe diferite teme: oameni, locuri şi natură.

Concursul a fost jurizat de editorul revistei National Geographic, Susan Welchman şi fotografii Stephanie Sinclair şi Ed Kashi, iar jurizarea s-a făcut pe baza creativităţii şi a calităţii fotografice.

Premiul I i-a revenit lui Paul Souders, cel care a fotografiat ursul polar în Manitoba, Canada. Câştigătorul va primi un cec de 10.000 de dolari şi o vizită la sediul general din Washington al National Geographic. De asemenea, lucrarea fotografului va fi publicată în următorul număr al revistei National Geographic.

Următoarele premii au fost obţinute de Cecile Baudier, din Danemarca, cu o fotografie intitulată "Together, Alone", Aurélie Geurts, pentru fotografia numită "Frumoasa" şi Adam Tan din Malaysia, cu fotografia "Long Road to Daybreak".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-mai-bune-fotografii-ale-anului-2013-galerie-foto-11802317
11802317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.