Cel puţin nouă morţi şi 40 de răniţi, în urma unor atacuri cu bombă ce au vizat trei biserici din Indonezia

Autor: Marian Avram Postat la 13 mai 2018 43 afişări

Cel puţin nouă oameni au murit şi alţi 40 au fost răniţi în urma unor atacuri cu bombă ce au vizat trei biserici din Indonezia, au anunţat, duminică, autorităţile locale, relatează site-ul postului CNN.

Frans Barung Mangera, purtătorul de cuvânt al Poliţiei indoneziene, a afirmat că aproximativ 40 de persoane au fost transportate la spital, printre care şi doi poliţişti, în urma atacurilor comise în trei biserici din Surabaya, un oraş port de pe coasta de est a Insulei Java.

”Atacurile au avut loc în trei locaţii. Credem că este vorba de atacuri sinucigaşe. Am identificat deja mai multe victime”, a declarat Mangera.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INDONEZIA,
ATAC,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.