Cel puţin 16 persoane, inclusiv un cetăţean francez, au fost ucise duminică în Coasta de Fildeş

Postat la 14 martie 2016 142 afişări

Paisprezece civili şi doi soldaţi au fost ucişi, duminică, în Coasta de Fildeş, după ce bărbaţi înarmaţi au deschis focul în staţiunea Grand-Bassam, a informat preşedintele Alassane Ouattara, citat de Reuters online.

Cel puţin 16 persoane, inclusiv un cetăţean francez, au fost ucise duminică în Coasta de Fildeş

 "Şase atacatori au venit în această după-amiază pe plaja din Bassam...Avem 14 civili şi doi soldaţi din cadrul forţelor speciale care, din, nefericire, au fost ucişi", a spus Ouattara.

Cei şase atacatori au fost de asemenea eliminaţi, a adăugat acesta.

Cel puţin 16 persoane au murit, inclusiv patru europeni, după ce bărbaţi înarmaţi au deschis focul în apropiere de mai multe hoteluri din Coasta de Fildeş, relatează The Guardian. Guvernul a anunţat că forţele de securitate i-au eliminat pe cei şase bărbaţi care au atacat trei hoteluri din staţiunea Grand-Bassam, situată la aproximativ 40 de kilometri de oraşul Abidjan.

Presa locală a anunţat că bărbaţi înarmaţi au intrat duminică în hotelul L’Etoile du Sud, luând ostatici turişti şi membri ai personalului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-putin-16-persoane-inclusiv-un-cetatean-francez-au-fost-ucise-duminica-in-coasta-de-fildes-15106298
15106298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.