Cel puţin 15 militari ucraineni au fost ucişi în ultimele 24 de ore în estul ţării

Autor: Iuliana Enache Postat la 31 ianuarie 2015 53 afişări

Cincisprezece militari ucraineni au fost ucişi şi alţi 30 au fost răniţi în ultimele 24 de ore în estul separatist prorus, a anunţat sâmbătă ministrul ucrainean al Apărării, Stepan Poltorak.

"Cincisprezece militari au fost ucişi în ultimele 24 de ore pe toată linia frontului", a declarat ministrul în cadrul unei întâlniri cu presa, precizând că pierderile au survenit în principal în regiunea separatistă Lugansk şi în apropiere de Mariupol, port strategic aflat sub controlul Guvernului de la Kiev, unde 30 de civili au fost ucişi în bombardamente atribuite rebelilor în urmă cu o săptămână.

Acest anunţ are loc în timp ce se profilează un nou ciclu de negocieri de pace, sâmbătă, la Minsk între Kiev şi separatiştii proruşi, cu participarea reprezentanţilor ruşi şi ai OSCE pentru încheierea unui nou armistiţiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
CONFLICT,
/actualitate/cel-putin-15-militari-ucraineni-au-fost-ucisi-in-ultimele-24-de-ore-in-estul-tarii-13796765
13796765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.