Cel mai scump serial din istorie o să fie produs de Amazon. Când o să inceapă producţia serialului de 1 miliard de dolari

Postat la 08 aprilie 2018 777 afişări

Serialul pentru televiziune The Lord of the Rings va fi cel mai scump din istorie.

Cel mai scump serial din istorie o să fie produs de Amazon. Când o să inceapă producţia serialului de 1 miliard de dolari

Potrivit The Independent, serialul produs de Amazon va avea un buget de 1 miliard de dolari.

”The Lord of the Rings” este una dintre francizele cu cele mai mari câştiguri din istorie, care a generat încasări estimate la 2 miliarde de dolari în toată lumea.

Înainte de serialul ”The Lord of The Rings”, care va bate toate recordurile de până acum, Netflix a produs ”The Crown” cu un buget de 100 de milioane de dolari.

Realizarea serialului produs de Amazon a fost confirmată în luna noiembrie. Negocierea privind drepturile de autor a fost câştigată pentru 250.000 de dolari de HarperCollins şi New Line Cinema împotriva Netflix, cu condiţia de a fi realizate cinci sezoane.

Conform contractului, serialul trebuie să intre în producţie în termen de doi ani,scrie stirileprotv.ro

Viitoarea producţie va urmări evenimentele care s-au petrecut înaintea celor din primul roman al lui Tolkien, „The Fellowship Of The Ring”.

În timp ce filmul original se axează pe războiul pentru distrugerea inelului, în serial această poveste nu va fi inclusă, potrivit Entertainment Weekly.

Ultimul film din franciză, „Întoarcerea regelui/ The Return of the King” a primit 11 premii Oscar, câştigând premii la toate categoriile nominalizate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.