Cel mai scump fund din lume este evaluat la 300 de milioane de dolari

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 22 aprilie 2014 1715 afişări

Cel mai scump fund din lume este evaluat la 300 de milioane de dolari

Fundul cântereţei Jennifer Lopez a fost evaluat de asigurătorii americani la 300 de milioane dolari, după ce artista a decis să îşi protejeze prin poliţe speciale anumite părţi ale corpului.

Jennifer Lopez s-a lansat prin muzică, însă a avut ulterior şi o carieră în cinematografie. Ea este cunoscută mai ales pentru rolurile din "Selena" (1997) şi "Wedding Planner" (2001). Cu vânzări de peste 80 de milioane de discuri şi încasări de peste două miliarde de dolari de pe urma filmelor sale, Jennifer Lopez este considerat una dintre cele mai influente personaje de origine hispanică din lumea showbiz-ului american.

Asiguratorii nu refuza insa nici clientii care vor sa-si asigure ”bunuri” mai inedite, precum zambetul, mustata sau starea civila. Cu toate acestea, cei care vor o asigurare atat de neobisnuita trebuie sa si plateasca o prima pe masura, in conditiile in care sumele asigurate ajung la sute de mii, milioane sau chiar zeci de milioane de euro. De cele mai multe ori, clientii sunt persoane celebre, iar acesta tendinta este in voga in special in strainatate.

Cea mai scumpă asigurare a unei părţi corporale include picioarele artistei Mariah Carey, evaluate de un gigant al asigurărilor din SUA la un miliard de dolari. În top urmează fundul lui Jennifer Lopez şi picioarele lui Cristiano Ronaldo.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-scump-fund-din-lume-este-evaluat-la-300-de-milioane-de-dolari-12503294
12503294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.