Cel mai scump cadou primit de Klaus Iohannis în 2017

Postat la 15 ianuarie 2018 81 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a primit, în 2017, 41 de obiecte cu prilejul unor acţiuni de protocol, printre care un tablou realizat de Givi Kolelishvili, un decantor din sticlă transparentă marca Tiffany&Co şi o baionetă personalizată din partea Forţelor Speciale.

Cel mai scump cadou primit de Klaus Iohannis în 2017

Valoarea totală a bunurilor primite de şeful statului în 2017, cu titlu gratuit, este de 2.752 de euro (12.934,40 de lei).

Cel mai scump cadou primit de preşedintele Iohannis, anul trecut, este un tablou reprezentând un peisaj de iarnă realizat de Givi Kolelishvili, estimat la 500 de euro.

Obiectele primite de şeful statului cu prilejul unor acţiuni de protocol au rămas în patrimoniul Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit listei publicate de Administraţia Prezidenţială, printre cadourile primite de Iohannis în 2017 se numără şi un decantor din sticlă transparentă, marca Tiffany&Co (250 de euro), o baionetă personalizată - Forţele pentru Operaţii Speciale din Armata Română, în casetă de prezentare, estimate la 200 de euro, o cască de protecţie personalizată, pentru activităţi de pompieri şi servicii de intervenţie în situaţii de urgenţă (150 de euro), butoni pentru cămaşă din aur de 14 K, lucraţi manual.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.