Cel mai nou tip de credit de la Banca Transilvania. Cum puteţi lua banii direct de acasă de pe canapea

Postat la 16 aprilie 2018 498 afişări

Clienţii Băncii Transilvania (BT) pot obţine până la 5.000 de euro pentru finanţarea proiectelor personale în cel mult o zi după ce au aplicat online pe site-ul băncii.

Cel mai nou tip de credit de la Banca Transilvania. Cum puteţi lua banii direct de acasă de pe canapea

Dobânda împrumutului este fixă, iar perioada de creditare este de 1 – 5 ani, a anunţat banca printr-un comunicat de presă. Potrivit BT, etapele de acordare a împrumutului sunt simplificate faţă de un credit clasic, ceea ce presupune aplicarea pe site-ul băncii şi primirea online a ofertei, după care beneficiarul trebuie să ajungă în cadrul băncii pentru semnarea documentaţiei.

 

Clientul are posibilitatea să-şi creeze un spaţiu personalizat, cu detalii despre statusul aplicaţiei de credit. Apoi, banca va informa persoana care a aplicat – inclusiv prin intermediul unui SMS - cu privire la trimiterea ofertei, ofertă care poate fi consultată şi online. Solicitantul se poate programa online, alegând locul şi ora dorite, pentru semnarea documentaţiei la Banca Transilvania.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.