Cel mai nou teritoriu al României: are 21.410 de hectare, iar accesul este INTERZIS

Postat la 29 august 2015 21770 afişări

Cel mai nou teritoriu al României: are 21.410 de hectare, iar accesul este INTERZIS

În prezent, cel mai nou pământ românesc are o suprafaţă de 21.410 de hectare, este înconjurat de ape, iar peisajele îţi taie respiraţia. Deşi frumuseţea locului atrage în fiecare an mii de turişti, accesul pe noul teritoriu este interzis!

O zonă spectaculoasă care se întinde pe o suprafaţă de 21.410 de hectare, cu peste 229 de specii de păsări şi soiuri de plante rare, cu peisaje care par desprinse din cărţile cu poveşti şi în care nu poţi ajunge decât cu barca. Şi în care, din păcate, Guvernul României a interzis popularea insulei. Nici măcar turiştii nu au acces pe acest pământ. O măsură pe cât de controversată, pe atât de justificată.

Intră în galeria foto pentru a vedea cele mia spectaculoase imagini cu Insula Sacalin!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acces,
interzicere,
teritoriu
/actualitate/cel-mai-nou-teritoriu-al-romaniei-are-21-410-de-hectare-iar-accesul-este-interzis-14692675
14692675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.