Cel mai nou pariu al lui Ţiriac. Se anunţă o revoluţie. ” Avem nevoie de încă 150-200 de milioane de euro"

Postat la 19 august 2017 193 afişări

Miliardarul Ion ţiriac, care deţine turneul de tenis de la Madrid, vrea să construiască în jurul fostului Metro Otopeni şi a noului pationar Telekom Arena o universitate sportivă pentru a reprezenta o nouă bază de pregătire a viitorilor campioni sportivi

Cel mai nou pariu al lui Ţiriac. Se anunţă o revoluţie. ” Avem nevoie de încă 150-200 de milioane de euro"

„În jurul patinoarului avem peste 30 de hectare de teren unde vom face o universitate sportivă aşa cum sunt în Statele Unite. Lângă patinoar va fi un bazin olimpic, o pistă de atletism, o sală cu 3.000 – 3.500 de locuri, poligon de tir, 10 terenuri de baschet, 12 de volei, 30 de tenis. Sportul este o industrie de miliarde, dar ai nevoie de pasiune”, a spus Ion Ţiriac.

El spune că o astfel de bază este interconectată, iar lângă un pationar întotdeauna există un bazin, deoarece căldura degajată de aparatele de răcire utilizate la pationar pot încălzi apa dintr-un bazin.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.