Cel mai mare târg de arme de foc va avea loc în Las Vegas

Postat la 04 octombrie 2017 78 afişări

Cel mai mare târg de arme de foc din lume, programat în ianuarie 2018, va avea loc în Las Vegas în pofida relansării dezbaterilor privind achiziţionarea de armament după cel mai grav atac armat din istoria SUA, produs în acest oraş american.

Cel mai mare târg de arme de foc va avea loc în Las Vegas

Zeci de mii de oameni pasionaţi de arme sunt aşteptaţi în Las Vegas în ianuarie, la expoziţia anuală de arme şi muniţie, care va avea loc la doar cinci kilometri de zona în care Stephen Paddock, un bărbat de 64 de ani, a ucis 59 de persoane şi a rănit alte peste 500, în cel mai grav atac armat din istoria modernă a Statelor Unite.

Asupra criminalului şi în casa acestuia au fost găsite zeci de arme automate. Masacrul a relansat dezbaterile privind accesul cetăţenilor americani la arme de foc.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.