Cel mai mare MISTER al omenirii a fost ELUCIDAT. Indiciul ascuns în CEL MAI VECHI DOCUMENT DIN LUME care lămureşte cum au reuşit egiptenii să construiască Piramidele din Giza

Postat la 28 septembrie 2017 2410 afişări

Arheologii cred că au reuşit, în sfârşit, să elucideze unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii: modul în care egiptenii au reuşit să transporte peste 170.000 de tone de tone de piatră pentru construirea marilor piramide din Giza.

Cel mai mare MISTER al omenirii a fost ELUCIDAT. Indiciul ascuns în CEL MAI VECHI DOCUMENT DIN LUME care lămureşte cum au reuşit egiptenii să construiască Piramidele din Giza

Noile descoperiri făcute în Cairo au dovedit că au existat bărci special construite pentru a transporta blocurile uriaşe folosite în timpul construcţiilor. Dezvăluirile au scos la iveală şi noi detalii despre mormântul lui King Khufu, construit în urmă cu mai bine de 4.000 de ani, în 2.550 î. Hr. 

 

Arheologii cunoşteau de mai multă vreme faptul că rocile folosite pentru construcţia Piramidelor din Giza au fost extrase dintr-un loc numit Tura, aflat la aproape 10 kilometri depărtare, în vreme ce granitul de care au avut nevoie a fost adus de la peste 500 de kilometri distanţă. Totuşi, cele mai mari intrigi s-au ţesut în jurul modului în care materialele de construcţie au fost transportate de la asemenea distanţe. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.