Cel mai mare lanţ de restaurante clujean a intrat pe piaţa din Bucureşti cu o investiţie de 500.000 de euro

Postat la 11 aprilie 2018 624 afişări

Marty Restaurants, cel mai mare lanţ de restaurante din Cluj-Napoca, începe extinderea la nivel naţional prin inaugurarea primului resturant al lor din Bucureşti şi a şaptea locaţie din reţea. Acesta este amplasat în centrul comercial Sun Plaza.

Cel mai mare lanţ de restaurante clujean a intrat pe piaţa din Bucureşti cu o investiţie de 500.000 de euro

„Am ales un centru comercial pentru că ne permite să testăm această piaţă foarte competitivă şi pe care dorim să evoluăm treptat. Este un pas important pentru noi, însă venim cu o experienţă îndelungată”, a declarat Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants.

Acesta este prima investiţie în Bucureşti din cele trei de anul acesta, reprezentanţii companiei anticipând o creştere a cifrei de afaceri până la 15,6 mil. euro anul acesta. Investiţia de jumătate de milion de euro se va amortiza în aproximativ trei ani, potrivit estimărilor conducerii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.