Cea mai tare slujbă din lume: 100.000 de dolari pentru o călătorie de un an în jurul lumii

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 februarie 2014 8734 afişări

Jauntaroo, un website de turism, a lansat un concurs care are ca premiu job-ul de vis: explorator-şef al lumii.

Cea mai tare slujbă din lume: 100.000 de dolari pentru o călătorie de un an în jurul lumii

Inspiraţi de statul Queensland, care în 2009 a lansat o campanie de promovare care a implicat angajarea unui administrator de insulă, cei la Jauntaroo au anunţat că doresc să angajeze un "explorator-şef al lumii". Postul presupune vizitarea a peste 50 de ţări şi este plătit cu 100.000 de dolari pe ani, notează CNTraveler.com.

Din miile de candidaţi care s-au înscris, marele norocos a fost un australian de 27 de ani, Tyson Mayr. Acesta a fost declarat câştigător în urma finalei de la Abu Dhabi. Călătoria sa va începe în luna martie, iar printre locurile pe care urmează să le viziteze se numără insulele Maldive, Santa Lucia sau capitale europene precum Berlin şi Paris.

Mayr este deja un turist experimentat - a vizitat 54 de state până acum şi a desfăşurat activităţi caritabile în Uganda şi în alte state din Africa.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-tare-slujba-din-lume-100-000-de-dolari-pentru-o-calatorie-de-un-an-in-jurul-lumii-12078690
12078690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.