Cea mai tare ofertă de Black Friday: 5 dolari pentru nimic. Au vândut de 70.000 de dolari

Postat la 30 noiembrie 2015 3203 afişări

Cea mai tare ofertă de Black Friday: 5 dolari pentru nimic. Au vândut de 70.000 de dolari

Nu este o glumă. Compania a hotărât să demareze o campanie prin care clienţii au fost invitaţi să dea 5 dolari, iar în schimb nu au primit nimic, scrie Business Insider.

Fondatorii Cards Against Humanity au dezvăluit într-un articol pe blog că această campanie le-a adus nu mai puţin de 71.145 de dolari. 11.248 de utilizatori au dat 5 dolari, iar 1.119 au oferit şi mai mult de atât, cineva oferind chiar 100 de dolari."Această campanie de promovare a fost un risc uriaş. Nu aveam nicio idee ce fel de feedback vom primi", a spus Max Temkin, co-fondatorul Cards Against Humanity.

Ce au făcut cu banii? Au împărţit suma obţinută între cei 17 angajaţi ai companiei, deci în jur de 4 mii de dolari de persoană. Astfel, mai mulţi angajaţi au cumpărat de Black Friday console de jocuri, alţii au cumpărat cadouri, şi-au plătit datoriile, iar un angajat chiar a cumpărat o maşină de 1.000 de dolari.

Alţii au făcut cumpărături extravagante (un costum de armură-1500 de dolari sau două bilete cu locuri în primul rând la un meci de baseball), însă câţiva dintre angajaţi au decis să doneze banii unor fundaţii caritabile.

"Facem glume de genul astă de câţiva ani încoace şi cred că am învăţat să avem încrede în instinctul nostru. Dacă ceva ni se pare amuzant, este foarte probabil să ca şi alţi oameni să rezoneze cu acel lucru", a declarat Temkin.

Temkin a mai spus că încă nu cunoaşte ce impact o să aibă această campanie pe termen lung, notând că site-ul companiei a înregistrat un trafic sănătos în weekendul Black Friday.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-tare-oferta-de-black-friday-5-dolari-pentru-nimic-au-vandut-de-70-000-de-dolari-14903987
14903987
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.