Cea mai puternică LOVITURĂ pentru România de la integrarea în UE încoace. Merkel i-a dat personal vestea lui Iohannis. „Este o soluţie IN EXTREMIS”

Postat la 14 martie 2017 50715 afişări

Cea mai puternică LOVITURĂ pentru România de la integrarea în UE încoace. Merkel i-a dat personal vestea lui Iohannis. „Este o soluţie IN EXTREMIS”

În declaraţia de presă susţinută după reuniunea Consiliului European, preşedintele României s-a dovedit (cum, din păcate, anticipam) de o seninătate dezarmantă.

”Nu s-a discutat viitorul Uniunii Europene, ci s-a discutat textul care va fi, cu siguranţă, semnat la Roma, un text care subliniază realizările Uniunii de până acum, care arată nivelul de ambiţie pentru viitor”. Păi, textul care va fi semnat pe 25 martie la Roma tocmai despre viitorul Uniunii Europene vorbeşte, chiar dacă înecat în festivismele care ţin de a 60-a aniversare. 

Află aici care este cea mai puternică LOVITURĂ pentru România de la integrarea a în UE încoace. Merkel i-a dat personal vestea lui Iohannis. „Este o soluţie IN EXTREMIS”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
integrare,
romania,
uniunea europeana
/actualitate/cea-mai-puternica-lovitura-pentru-romania-de-la-integrarea-in-ue-incoace-merkel-i-a-dat-personal-vestea-lui-iohannis-este-o-solutie-in-extremis-16192058
16192058
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.