Cea mai nouă ofertă Telekom: Ce primiţi la 5 euro pe lună?

Postat la 06 iulie 2017 302 afişări

Telekom România, cel mai mare grup de telecomunicaţii de pe piaţa locală, a lansat o nouă ofertă de vară pentru abonamentele cu servicii fixe şi mobile integrate, care vine în continuarea campaniei #Netliberare, accentul fiind pus pe serviciile de internet, împreună cu serviciile TV şi mobile.

Cea mai nouă ofertă Telekom: Ce primiţi la 5 euro pe lună?

 Astfel, Telekom oferă serviciul Internet TV începând de la 5 euro / lună (TVA inclus), achiziţionat într-un pachet promoţional împreună cu serviciul de internet. Serviciul Internet TV include o serie de funcţionalităţile avansate cum ar fi „pauză şi continuare”, „program de la început” şi „arhivă TV”, care le permit utilizatorilor să oprească şi să pornească filmul sau serialul preferat în funcţie de disponibilitatea lor sau să îl vadă de la început. „La Telekom Romania credem că Internetul este un bun la care ar trebui să aibă acces toţi cetăţenii, oricând şi de oriunde“.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.