Cea mai nouă metodă prin care comercianţi online îşi înşeală clienţii. Aveţi grijă ce şi de unde cumpăraţi

Postat la 11 noiembrie 2017 800 afişări

Cumpărăturile online sunt minunate pentru oamenii care nu au timp să meargă în magazine şi să probe hainele înainte de a le cumpăra, dar după cum ne demonstrează aceste fotografii, produsulele primite nu sunt întotdeauna ca cele pe care le comandăm de pe diversele site-uri, relatează Dailymail.

Cea mai nouă metodă prin care comercianţi online îşi înşeală clienţii. Aveţi grijă ce şi de unde cumpăraţi

Clienţii nemulţumiţi au apelat la reţelele de socializare pentru a-şi împărtăşi experienţele neplăcute dobândite prin prisma cumpărăturilor online.

De la rochiile şi costumele care arată mult mai bine în pozele de pe site-uri, până la mesajele de pe tricourile comandate care sunt total diferite faţă de ce au vrut clienţii să achiziţioneze, aceste poze ne arata ca unii clienti sunt victimele reclamelor.

GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.