Cea mai nouă lege promulgată de preşedintele Klaus Iohannis

Postat la 19 noiembrie 2018 148 afişări

Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul care promulgă legea privind stabilirea cadrului instituţional şi autorizarea Guvernului, prin Ministerul Finanţelor Publice, de a scoate la licitaţie certificatele de emisii de gaze cu efect de seră atribuite României la nivelul UE, informează Preşedinţia.

Cea mai nouă lege promulgată de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat şi decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 37/2018 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 115/2011 privind stabilirea cadrului instituţional şi autorizarea Guvernului, prin Ministerul Finanţelor Publice, de a scoate la licitaţie certificatele de emisii de gaze cu efect de seră atribuite României la nivelul Uniunii Europene.

 

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare stabilirea cadrului legal de finanţare a proiectelor care au ca scop reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în domeniile stabilite conform prevederilor art.3 alin.(4) şi art.10 alin.(3) din Directiva 2003/87/CE a Parlamentului European şi a Consiliului de stabilire unui sistem de comercializare a cotelor de emisii de gaze cu efect de seră încadrul Comunităţii şi de modificare a Directivei 96/91/CE a Consiliului.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
klaus iohannis,
lege,
presedinte,
stabilire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.