Cea mai neagră zi: Deutsche Bank se prăbuşeşte

Autor: Ştefan Stan Postat la 01 octombrie 2016 1550 afişări

Cea mai neagră zi: Deutsche Bank se prăbuşeşte

Aproximativ 10 fonduri de investiţii au început să îşi reducă expunerea financiară pe Deutsche Bank, în condiţiile îngrijorărilor că banca germană va putea să reziste penalităţilor legale cu care se confruntă, scrie Bloomberg.

Fondurile, o mică parte din cei 800 de clienţi pe care îi are banca în business-ul de investiţii, şi-au mutat parte din derivatele listate către alte firme, potrivit unui document intern al Deutsche. Printre fonduri se numără şi Millennium Partners, în valoare de 34 de miliarde de dolari, Rokos Capital Management, în valoare de 4 miliarde de dolari şi Capula Investment Management, de 14 miliarde de dolari, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

Cea mai neagră zi: Deutsche Bank se prăbuşeşte

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bloomberg,
deutsche bank,
actiuni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.