Ce zice Tăriceanu despre planul PSD de a-şi scoate oamenii în stradă

Postat la 04 decembrie 2017 51 afişări

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, întrebat fiind dacă va participa la mitingurile organizate de PSD, că ”nu este nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere”, deşi ”lumea e liberă să protesteze”.

Ce zice Tăriceanu despre planul PSD de a-şi scoate oamenii în stradă

”Nu ştiu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întâmplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendinţă de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, întrebat fiind de un jurnalist care este poziţia ALDE cu privire la mitingurile organizate de PSD şi dacă va participa la acestea.

Preşedintelui ALDE i s-a atras atenţia că întrebarea se referea la mitingurile PSD.

”Nu ştiu. Eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere”, a adăugat Tăriceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.