Ce trebuie să ştii pentru a te angaja la UiPath, cel mai valoros start-up din IT din România. ”Ţinta noastră este să angajăm cei mai buni 1% ingineri de software din România”

Postat la 06 martie 2018 272 afişări

Anul acesta, start-up-ul UiPath, evaluat la 1,1 miliarde de dolari, plănuieşte să mai deschidă un centru de dezvoltare în România şi va angaja cei mai buni ingineri de software din ţară, potrivit CEO-ului Daniel Dines.

Ce trebuie să ştii pentru a te angaja la UiPath, cel mai valoros start-up din IT din România. ”Ţinta noastră este să angajăm cei mai buni 1% ingineri de software din România”

„Am văzut că business-ul funcţionează, iar în 2018 vom continua ce ştim să facem. Vom deschide în România cel puţin un alt centru de dezvoltare. Vom mai deschide un centru în India şi unul în Seattle. UiPath este o companie mare în momentul ăsta”, a declarat Daniel Dines, CEO şi cofondator al companiei UiPath.

UiPath are angajaţi la nivel global atât din România, cât şi din India, Japonia şi Statele Unite.

„Pentru noi este foarte greu să găsim ingineri de software în România la calitatea pe care o vrem noi, dar ţinta noastră este să angajăm cei mai buni 1% ingineri de software din România. Este greu să ajungi la ei, de aceea este important să gândeşti global”.

Vedeţi mai jos cum arată un anunţ de angajare la UiPath, pentru Senior .NET developer. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.