Ce trebuia sa stii la inceputul anului ca sa-ti dublezi banii pe Bursa

Postat la 04 noiembrie 2010 25 afişări

Cine a mizat la inceputul anului pe companiile exportatoare si pe energie sau utilitati a obtinut in primele zece luni castiguri semnificative. Putini ar fi pariat insa pe firmele din sectorul imobiliar, care au fost printre performerele de pe RASDAQ.

Unul dintre semnalele inceputului de an a fost statistica privind revenirea pe crestere a exporturilor (inca incepand cu luna noiembrie 2009), insa putini investitori s-ar fi incumetat sa investeasca in actiuni ale compani¬ilor exportatoare, majoritatea din industrie, care raportau printre cele mai mari scaderi ale afacerilor pe anul trecut. Cei care au facut-o, mizand pe faptul ca economiile dezvoltate din Vest isi vor reveni mai repede decat economia romaneasca, au obtinut castiguri semnificative.

Unii brokeri recomandau la inceputul anului si actiuni din sectorul financiar sau din industria alimentara, insa acestea s-au dovedit un mar otravit pentru investitori.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-trebuia-sa-stii-la-inceputul-anului-ca-sa-ti-dublezi-banii-pe-bursa-7690695
7690695
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.