Ce surpriză pregăteşte Guvernul Tudose şoferilor

Postat la 23 noiembrie 2017 192 afişări

Premierul Mihai Tudose a declarat, la finalul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură depusă de PNL şi USR, că Executivul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru plafonarea amenzilor de circulaţie. Acestea, fiind raportate la salariul minim pe economie, ar urma să crească substanţial de la 1 ianuarie 2018.

Ce surpriză pregăteşte Guvernul Tudose şoferilor

De la începutul anului viitor, salariul minim pe economie ar trebui să crească la 1.900 de lei, o hotărâre de Guvern urmând să fie adoptată de Guvern în perioada următoare, odată cu proiectele bugetului de stat pe 2018.

Odată cu creşterea salariului minim pe economie ar urma să crească însă şi punctul-amendă: la 190 de lei de la 145 de lei, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.