Ce suma uriaşă plăteşte preşedintele Franţei Emmanuel Macron doar pentru machiaj

Postat la 02 septembrie 2017 618 afişări

Nu numai soţiile demnitarilor trebuie să arate bine, ci şi şefii de stat, iar Macron a plătit o sumă importantă pentru a se asigura că arată cât se poate de bine

Ce suma uriaşă plăteşte preşedintele Franţei Emmanuel Macron doar pentru machiaj

În contextul în care popularitatea sa în teritoriu este în continuă scădere, publicaţia Le Point a scris că make-up artistul personal al liderului francez, numită în articol Natacha M., a decontat de la Élysée două ordine de plată, unul în valoare de 10.000 de euro, celălalt de 16.000.

Suma este mai mult mai mare decât salariul de 6.000 de euro pe care Hollande i-l plătea specialistului său responsabil de machiaj şi mai mult şi de cât Sarkozy, care, la rândul său, plătea 8.000 de euro lunar make-up artistului său. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
machiaj,
plati,
artist,
asigurare,
demnitari,
important,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.