Ce spune Florin Cîţu despre introducere unor taxe noi în acest an şi despre majorarea salariului minim

Postat la 04 mai 2021 531 afişări

Ce spune Florin Cîţu despre introducere unor taxe noi în acest an şi despre majorarea salariului minim

Premierul a declarat marţi, că nu prevede scutirea taxelor privind salariul minim pe economie. Premierul Florin Cîţu a declarat, în schimb, că anul acesta nu vor fi majorate taxele şi nici nu vor fi introduse unele noi. Premierul Florin Cîţu a precizat, marţi, că o creştere a salariului minim ar putea fi decisă abia după o discuţie tripartită, la care să ia parte şi antreprenorii, şi sindicatele

Întrebat dacă ar putea fi eliminate taxele pe salariul minim, premierul a răspuns:

„Suntem în al doilea am în care nu s-a întâmplat nimic cu Codul Fiscal şi va rămâne aşa. Din momentul în care am preluat portofoliul la Finanţe am promis, şi am promis şi anul acesta că nu vom modifica Codul Fiscal, nu vom creşte taxe şi nu vom introduce taxe noi. Aşa va rămâne şi anul acesta”.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
introducere,
majorare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.