Ce spune Adrian Vasilescu, BNR, despre alegerea lui Trump

Postat la 11 noiembrie 2016 728 afişări

Ce spune Adrian Vasilescu, BNR, despre alegerea lui Trump

Nimeni nu ştie ce urmează după alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite, nici chiar Trump. Ziarul Financiar a înţeles foarte clar ce a vrut să spună guvernatorul Isărescu în discursul de joi: asistăm la încheierea unei forme de globalizare care s-a propagat în ultimii 20-25 de ani, a declarat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Mugur Isărescu, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Consilierul guvernatorului Isărescu susţine că este impredictibil modul în care alegerea lui Trump va afecta România. Istoric vorbind, preşedinţii Republicani au fost cei care au apropiat Bucureştiul de Washington. Un preşedinte Republican – George Bush – a dus România în NATO. 

”E greu de spus dacă alegerea lui Trump va fi bună pentru România. Prima impresie este că alegerea lui nu va fi bună pentru noi şi că nouă ne-ar fi fost mai bine dacă era Hillary Clinton preşedinte. Ea cunoştea bine zona, era un diplomat de carieră. Problema este că încă nu ştim şi nu putem să ştim cum va fi. Trump pare un personaj foarte ambiţios, el va dori să lase ceva în urma lui în istoria Americii şi în istoria omenirii”, a spus el.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.