Ce se va întâmpla cu românii din Marea Britanie, după BREXIT

Postat la 25 iunie 2016 1922 afişări

Ce se va întâmpla cu românii din Marea Britanie, după BREXIT

Aproximativ trei milioane de cetăţeni din alte state UE, inclusiv câteva sute de mii de români, locuiesc în Marea Britanie. Polonezii sunt cei mai numeroşi dintre aceştia, aproximativ 800.000 trăind în Marea Britanie, urmaţi de irlandezi (383.000) şi germani (301.000), conform celor mai recente date disponibile de la Biroul Naţional de Statistică, informează cotidianul The Guardian.

Numărul românilor şi bulgarilor, în mod frecvent ţinta campaniei în favoarea ieşirii din UE, în care au fost catalogaţi drept "hoţi de locuri de muncă" şi "asistaţi sociali", se ridică la 175.000 de persoane, respectiv, 59.000, dar este de aşteptat ca datele pe anul 2015 să arate o creştere a numărului imigranţilor din cele două state.

Află aici ce se va întâmpla cu românii din Marea Britanie, după BREXIT

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
romani,
caz,
uniunea europeana,
/actualitate/ce-se-va-intampla-cu-romanii-din-marea-britanie-dupa-brexit-15507185
15507185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.